CinPic
Ana Sayfa chat film
id=67178 Marvel's The Punisher(2017 - 2019) - CinPic
Marvel's The Punisher

Marvel's The Punisher

Vizyon = 2017-11-17 / 2019-01-18

Puan = 8.113


İzleme Yerleri: Disney Plus
Marvel's The Punisher

Ailesinin öldürülmesinden sorumlu olanları cezalandırmak için yola çıkan eski bir deniz piyadesi, kendisini askeri bir komplonun tuzağına düşmüş olarak bulur.

Dizi, daha önce "Daredevil" dizisine konu olan Frank Castle'i merkezine almaktadır. Karakteri The Walking Dead dizisinden de hatırlayacağınız Jon Bernthal canlandırmaktadır. Kendisine "Punisher/İnfazcı" adını veren Frank, öldürücü yöntemlerle suçla mücadele eden bir antikahramandır. Ailesinin mafya tarafından öldürülmesinin ardından kendine has yöntemlerle, ne pahasına olursa olsun suçluları avlamaya başlar. Girdiği bu yolda işkence etme, adam kaçırma, tehdit etme ve her türlü öldürme yöntemini kendisine mübah sayar. Kısa zamanda suç dünyasında tanınan biri haline gelir.

Pennyworth: The Origin of Batman's Butler Watchmen Teenage Mutant Ninja Turtles Brimstone Hollywood Weapons The Founder of Diabolism Banana Fish Harvey Street Kids Wild Palms The Incredible Hulk X-Men: Evolution The Scarlet Pimpernel Spider-Man Criminal Justice: Adhura Sach Dexter: New Blood Teen Titans Justice League Fantastic Four Spider-Man: The New Animated Series The Pretender

Jon Bernthal Ben Barnes Amber Rose Revah Josh Stewart Jason R. Moore Floriana Lima Giorgia Whigham