CinPic
id=72755 Absentia Bölümleri

Absentia


Sezon 1


Sezon 2


Sezon 3

1. Sezon

2017-09-25



Bir seri katilin peşinden giderken iz bırakmadan kaybolan bir FBI ajanını konu alıyor. Altı yıl sonra ormandaki bir kulübede ölmek üzereyken ve geçmiş yıllara dair hafızası gitmiş hâlde bulunur. Eve döndüğünde, kocasının tekrar evlendiğini ve oğlunu başka bir kadının yetiştirdiğini, adının birkaç cinayete karıştığını öğrenir.



2. Sezon

2019-03-26



Eski FBI ajanı Emily Byrne, hem anne hem de fiziksel ve ruhsal işkence mağduru olarak yeni normal kavramını tanımlamakta zorlanmaktadır. Oğlu Flynn ile ilişkisini düzeltirken, Emily geçmişinin karanlık izlerini üstünden atamaz. Gizemli geçmişini soruşturmak için Bostonlu dedektif Tommy Gibbs'ten yardım ister. Soruşturma ölümcül bir hâl alınca gerçeği ortaya çıkarmak için her şeyi riske atar.



3. Sezon

2020-07-17



Emily'nin uzaklaştırma cezası bitmek üzeredir. Nick'in vakalarından biri Emily'nin ailesinin hayatını tehdit ettiğinde her şey altüst olur. Tehlikeli bir komployu çözme çabaları Emily'yi Avrupa'ya götürür, onu hiç olmadığı kadar sınar ve dünyadaki gerçek yerini fark ettiğinde güvenmeyi ve sevmeyi tekrar öğrenmek zorunda kalır.