CinPic
id=77691 Kalk Gidelim Bölümleri

Kalk Gidelim


Sezon 1


Sezon 2


Sezon 3


Sezon 4

1. Sezon

2017-11-18



Sahip olduğu şirketi iflas eden Mustafa Ali, zenginlik düşkünü karısı ve lüks içinde büyümüş çocuklarıyla köyün yolunu tutmak zorunda kalır. Fakat Mustafa Ali'nin karısı ve çocukları iflas ettiklerini bilmez ve tatil için köye gittiklerini sanar.



2. Sezon

2018-07-28



Nurcan’ın ayrı eve çıkması sonucu Sevda yataklara düşmüştür. Sevda da ayrı eve çıkmak için Seyfettin’i babasıyla konuşması için zorlar. Seyfettin ise evden ayrılmayı istemese de babasıyla konuşur ve ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Hacı Hüseyin’in ise kafasında onlara ders verecek nitelikte bir plan vardır. Bu planın sonunda Sevda’yla Seyfettin şok olurlar. Seyfettin ile Halil, ayrı eve çıkan Nurcan’ı evden soğutmak için Nurcan ve Mustafa Ali’ye bir oyun oynamak isterler. Oyunu adım adım işleyen Halil ve Seyfettin hiç beklemedikleri bir anda kendi kurdukları oyunun içine düşerler.



3. Sezon

2019-08-17



Seyfettin ve Mustafa Ali babalarından kalan evi kaybetmemek için var güçleri ile saldıracaklar. Ancak bataklıkta gibi çabaladıkça saplanmaya devam edecekler. Dal sülalesi arza göre fiyat yükseltmektedirler. Evin durumu artık tüm köy tarafından bilinmeye başlar. Durumu duyan köylüler ile birlik olan Meryem ve Sefer yardımcı olmaya çalışır. Ancak bütçe çok fazladır ve bulması kolay değildir. Şakir de bir yandan evi alabilmek için kendi yöntemleri ile para bulmaya çalışmaktadır. Seyfettin ve Mustafa, Nusrettin ve Celil’i ikna edemez. Ne deseler de Nusrettin ve Celil dinlemez bile. Bir kulağından girdiği gibi diğerinden çıkmaktadır.



4. Sezon

2020-06-13