CinPic
id=202736 Kıyma Bölümleri

Kıyma


Sezon 1


Sezon 2


Sezon 3


Sezon 4

1. Sezon

2022-05-24



Şehirler değişir, sokaklar asla! Ömer, Poyraz ve Tufan 3 yıl hapiste yattıkran sonra Adana’dan İstanbul’a gelip bir kebapçı açarlar. Artık illegal dünyayla işleri bitmiştir. Ancak gerçekler planladıkları gibi olmaz. İstanbul’da daha dükkanı kiralarken dolandırılınca paralarını geri almak için girdikleri yolda yeni bir dünyayla karşılaşırlar. Büyük ve saygı duyulan bir mafya babası olan Dayı’nın güvenini kazanırlar. Fakat Dayı’nın oğlu Yiğit ilk günden beri Ömer, Poyraz ve Tufan’a düşman olur.



2. Sezon

2022-09-27



Aslan'ın ölümünden sonra Ömer, Tufan ve Poyraz mahalleyi terk eder. Kado, Baran ve Reşo'yla dışarı çıktıkları bir gün başları belaya girdikten sonra mobil kebapçı fikrini bulurlar ve hep birlikte bir kebapçı tezgahı açarlar. Aynı gece tanıştıkları hemşerileri Mehmet Elmas da onlara yeni maceraların yollarını açacaktır.



3. Sezon

2023-06-15



Ömer, Poyraz, Tufan ve Kado gittikleri bir organizasyonda bir grup kızla tanışıp akşam onlarla eğlenmeye giderler. Burada yine beklenmeyen maceralar yaşanır. Ertesi gün bir telefonla gelen teklife evet dediklerinde başlarına geleceklerden haberleri yoktur.



4. Sezon

2024-07-18



"Bazısını para bozar, bazısı parayı bozar."