CinPic
id=49128 O Ses Türkiye Bölümleri

O Ses Türkiye

Sezon 1

Sezon 2

Sezon 3

Sezon 4

Sezon 5

Sezon 6

Sezon 7

Sezon 8

Sezon 9

Sezon 10

1. Sezon

2011-10-10



Yarışmanın bazı bölümleri Show TV HD'den de yayınlanmıştır. 19 Şubat 2012 tarihinde yapılan büyük finalde Hülya Avşar'ın ekibinden Fatma İşcan; Murat Boz'un ekibinden Oğuz Berkay Fidan; Mustafa Sandal'ın ekibinden, İbrahim Şevki ve Hadise Açıkgöz'ün ekibinden Bihter Erkmen yarışmıştır. Tüm yarışmacılar bir şarkı seslendirdikten sonra bir yarışmacı SMS oylamasının sonucuna göre elenmiştir. Her elemeden sonra yarışmacılar yeni bir şarkı seslendirerek yeniden SMS oylaması yapılmış ve bu yeni sonuçlara göre elemeler yapılmıştır. Oylamaların sonucuna göre ise Bihter 4., Fatma 3., İbrahim 2. ve Oğuz 1. olarak yarışmanın şampiyonu olmuştur. Yarışmanın 1.si olan Oğuz Berkay Fidan Murat Boz'un ekibinden olduğu için şampiyon jüri Murat Boz olmuştur.



2. Sezon

2012-10-01



18 Şubat 2013'te sezon bitti. Kazanan Mustafa Saldal'ın takımından Mustafa Bozkurt oldu.



3. Sezon

2013-09-16



Jüriden ayrılan Mustafa Sandal ve Hülya Avşar'ın yerine Gökhan Özoğuz ve Ebru Gündeş katıldı. Murat Boz ve Hadise ise önceki iki sezon gibi bu sezonda da jüri üyeliğine devam ettiler. O Ses Türkiye'nin 3.sezonunda yarışmanın finaline kalan 4 isim de Gökhan Özoğuz'un takımındandı. Böylece Gökhan O Ses Türkiye'nin tüm dünya formatları içinde bir ilki başarmış final dörtlüsünü tek bir jürinin yarışmacılarından oluşmuştur.



4. Sezon

2014-09-29



Jüriden ayrılan Murat Boz'un yerine Mazhar Alanson ve Özkan Uğur katıldı. Bu uygulamaya göre ikili koltukta tek buton var ve iki kişilik tek bir jüri kullanılıyor. Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş ve Hadise ise önceki sezon gibi bu sezonda da jüri üyeliğine devam ettiler.



5. Sezon

2015-10-04



Geçen sene jüriden ayrılan yerini Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'a bırakan Murat Boz geri döndü. Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş ve Hadise ise önceki sezon gibi bu sezonda da jüri üyeliğine devam ettiler ama Gökhan Özoğuz ikizi Hakan Özoğuz'la birlikte ikili koltukta oturarak jüri üyeliği yapmaya başladılar.



6. Sezon

2016-10-02



Jüriden ayrılan Ebru Gündeş'in yerine Sibel Can katıldı. Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz, Murat Boz ve Hadise ise önceki sezon gibi bu sezonda da jüri üyeliğine devam ettiler.



7. Sezon

2017-10-07



Jüriden ayrılan Sibel Can'ın yerine Yıldız Tilbe katıldı. Gökhan Özoğuz, Murat Boz ve Hadise ise önceki sezon gibi bu sezonda da jüri üyeliğine devam ettiler. Hakan Özoğuz'un ayrılmasıyla Gökhan Özoğuz yine tek başına jürilik yaptı. Gökhan Özoğuz'un takımından Lütfiye Özipek şampiyon oldu.



8. Sezon

2018-10-06



Programın sekizinci sezonunda Jurilerden Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz ayrıldı yerlerine Beyazıt Öztürk ile Seda Sayan Katıldı Murat Boz ile Hadise devam etti. Murat Boz'un takımından Ferat Üngür şampiyon oldu.



9. Sezon

2019-10-05



Programın dokuzuncu sezonunda aynı jürilerle devam edildi. Programda yeni konsept olarak Blocklama getirildi juriler sınırlı olarak birbirlerini blocklaya bildi. Seda Sayan'ın takımından Alkan Dalgakıran Şampiyon oldu.



10. Sezon

2021-10-02



Programın onuncu sezonunda Seda Sayan'ın ayrılmasından sonra 2021 Yılbaşı Özel programında tekrardan O Ses Türkiye'ye geri dönen Ebru Gündeş devam etti ancak Ebru Gündeş ile aralarında problemler yaşayan Hadise O Ses Türkiye'den Exxen'de yayınlanan O Ses Türkiye Rap'e geçti, Hadise'nin yerine de daha öncelerde O Ses Çocuklar'da yer alan Oğuzhan Koç geldi. Oğuzhan Koç'un takımından Hasan Koçak şampiyon oldu.