CinPic
id=61406 Şeffaf Bölümleri

Şeffaf

Sezon 0


Sezon 1


Sezon 2


Sezon 3


Sezon 4


Sezon 5

0. Sezon

2014-02-06







1. Sezon

2014-09-26



Pfefferman ailesinin reisinin büyük itirafından sonra, tüm ailenin sırları ortaya dökülmeye başlar ve ailenin her bir üyesi nasıl biri olacağına karar verirken farklı yönlere savrulur. Başrollerde Jeffrey Tambor, Judith Light, Amy Landecker, Jay Duplass ve Gaby Hoffman var.



2. Sezon

2015-11-30



ŞEFFAF büyük bir düğünle geri dönüyor. Ama herkes sonsuza kadar mutlu yaşayabilir mi? Sırlar ortaya çıkarken, Pfefferman ailesi tökezlese de ayakta kalır ve asıl kimliklerine yaklaşır.



3. Sezon

2016-09-23



Üçüncü sezonda, çekirdek ailemiz, kendilerini keşfetmek için kendi yollarına ayrılıyor. Tüm yollar, az kalsın gerçekleşmeyecek bir Seder yemeğinde birleşir ve ailenin geçmişi bulanık olsa da, her Pfefferman'ın gerçek karakterinin hepsi bir araya geldiklerinde belli olduğu gerçeği doğrulanmış olur.



4. Sezon

2017-09-22



Sekiz Emmy ve iki Golden Globe ödüllü ŞEFFAF, aile tarihçesini inceleyen Pfefferman'ların ruhani ve siyasi bir yolculuğa çıktığı dördüncü sezonuyla ekranlara dönüyor. Maura, bir konferansta konuşma yapmak için İsrail'in yolunu tutuyor ve şaşırtıcı bir keşif yapıyor. Çölde sürüklenen Maura, Ali, Sarah, Josh ve Shelly kabullenme, sevgi ve gerçeğe doğru kendi yollarını çiziyorlar.



5. Sezon

2019-09-27



TRANSPARENT MÜZİKAL FİNALİ, Emmy ve Altın Küre ödüllü sevilen dizi Transparent'ı iki saatlik göz kamaştırıcı bir müzikal fanteziyle zirveye taşıyor. Hayatlarını değiştirecek bir kayıp yaşayan Pfefferman'lar eğlenceli ve melankolik bir yolculuğa çıkarlar. Yasla yüzleşir ve bağlarını, mutluluğu ve dönüşümü kutlamak için bir araya gelirler.