CinPic
id=62017 Yüksek Şatodaki Adam Bölümleri

Yüksek Şatodaki Adam


Sezon 1


Sezon 2


Sezon 3


Sezon 4

1. Sezon

2015-01-15



Yıl 1962. Amerika 2. Dünya Savaşı'nı kaybetmiştir. Doğuda Büyük Nazi İmparatorluğu, batıda Japon Pasifik Devletleri bulunmaktadır. Bu baskı ortamında yeni bir umut doğar: farklı bir dünyayı gösteren filmler. Kız kardeşinin ona bir film verdikten sonra öldürülmesi üzerine bu filmlerin özgürlüğün anahtarı olduğuna inanan bir kadın, bunların gizemli koruyucusu Yüksek Şatodaki Adam'ı aramaya başlar.



2. Sezon

2016-12-16



Juliana, Joe’ya filmi verdikten sonra Direniş’in gazabından kaçmak zorunda kalır ve San Francisco'nun yok olmasını engellemek için yeni bir yola çıkar. Joe, göründüğü gibi olmayan kayıp babasıyla Berlin’de yüzleşir. Smith, oğlunun hastalığıyla mücadele etmeye çalışır. Frank, Ed’i kurtarmak için hayatını ortaya koyar. Alternatif bir dünyaya "seyahat eden" Tagomi’nin hayatı altüst olur.



3. Sezon

2018-10-04



Juliana, Nazilerin tehlikeli nihai üstünlük planını ortaya çıkarır. Diğerlerini bu planı durdurmaya ikna edebilecek midir? Yoksa bunun için geç midir? Kısa süre önce Himmler tarafından övülmesine rağmen Smith, ailesine yönelik tehditlerinin devam ettiğini öğrenir. BNİ, JPD'ye karşı misilleme tedbirleri alırken gerilim artar ve Tagomi aracılık yapmaya çalışır. Kido ise eski düşmanların peşindedir.



4. Sezon

2019-11-15



Heyecanın doruk noktasına ulaştığı son sezonda Amerika, Bell Mallory önderliğinde ortaya çıkan ve Juliana ile Wyatt'ın katılmasıyla güçlenen Siyahi ayaklanmaya her iki kıyıda da tanık olur. Takeshi Kido geçmişiyle hesaplaşmaya zorlanırken, John ve Helen Smith'in hayatları da Smith'in Die Nebenwelt portalından geçişi ve gidilmemiş bir yola girmesiyle tamamen değişir.