CinPic
Ana Sayfa chat film
All the Money in the World(2017)
All the Money in the World

Dünyanın Bütün Parası

Vizyon : 2017-12-21

Sure : 132 dk

Puan : 6.471

İzleme Yerleri:

All the Money in the World

Gerçek bir hikayeden...

Gerçek bir olaydan uyarlanan filmde, 1973 yılında Roma’da 16 yaşındaki John Paul Getty’nin (Charlie Plummer) kaçırılması ile başlayan olaylar, anne Gail Harris’in (Michelle Williams) oğlunun multimilyoner büyükbabasından fidye parasını istemesi ve büyükbaba Getty’nin (Christopher Plummer) bunu reddetmesi ile gelişir. Serveti torunundan daha değerlidir ve kuruşunu kaybetmeye niyeti yoktur. Umutsuzca çırpınan Gail bundan sonra oldukça öfkeli ve saldırgan bir tutum içerisine girer ve gerçek sevginin karşısında zamana karşı bir yarış başlar.

살인의 추억 From Here to Eternity Quiz Show Battle of Britain The Skulls Frost/Nixon Heartbreak Motel Mowgli: Legend of the Jungle Breathe Detroit Touching the Void Ondskan Baby's Day Out Der amerikanische Freund The Secret Garden A Room with a View 지구를 지켜라!

Michelle Williams Christopher Plummer Mark Wahlberg Romain Duris Timothy Hutton Charlie Plummer Charlie Shotwell Andrew Buchan Marco Leonardi Giuseppe Bonifati Nicolas Vaporidis Andrea Piedimonte Bodini Guglielmo Favilla Adele Tirante Stacy Martin Maya Kelly Anna Devlin Olivia Grant Charlotte Beckett Roy McCrerey Giulio Base Alessandra Roca Francesca Inaudi Francesco Bomenuto غسان مسعود Clive Wood Jonathan Aris Oliver Ryan Cherise Silvestri Monica Nappo Gino Nardella Chantal Ughi Riccardo De Torrebruna