CinPic
Ana Sayfa chat film
Bling(2016)
Bling

En Süper Kahramanlar

Vizyon : 2016-05-06

Sure : 81 dk

Puan : 6

İzleme Yerleri:

Bling

Maceraya hazır ol.

Tematik parkta tamircilik yapan Sam’in tek dileği çocukluk aşkı Sue ile evlenmektir. Sadece parlak bir altın yüzüğün onun kalbini kazanmasını sağlayacağına dair yanlış bir inancı olan Sam, bir akşam ona evlenme teklif etmek için her şeyi hazırlar. Ancak kötü kalpli Oscar elinde Sam’in aldığı yüzüğün aynısıyla ortaya çıkınca işler karışır. Sam, önemli olanın yüzük değil kalbin sıcaklığı olduğunu anlar.

Inspector Gadget VeggieTales: The Bumblyburg Super-Hero Value Pack Chicken Little Spy Kids Cartoons Ain't Human Pérák: Stín nad Prahou それいけ!アンパンマン ばいきんまんの逆襲 Short Circuit The Transformers: The Movie Auntie Edna The Black Hole メトロポリス 映画 Go!プリンセスプリキュア Go!Go!!豪華3本立て!!! Ratchet & Clank The Incredibles Robots planetarian ~星の人~ Catwoman: Hunted 魔犬ライナー0011変身せよ!

Taylor Kitsch Jennette McCurdy Rena Strober Carla Gugino James Woods Jason Kravits Tom Green Jon Heder Jason Mewes Jim Breuer Phil LaMarr Lex Lang Steve Kramer Dave B. Mitchell Richard Epcar Derek Stephen Prince Cassandra Lee Morris Doug Erholtz Ezra Weisz Sandy Fox Richard Cansino Rebecca Forstadt Kaiji Tang Phil Morris