CinPic
Ana Sayfa chat film
Broken English(2007)
Broken English

Aşkın İngilizcesi

Vizyon : 2007-11-22

Sure : 97 dk

Puan : 6.015

İzleme Yerleri:

Broken English

New York’ta oturan, şehirdeki şık bir otelde calışmakta olan otuzlarındaki Nora Wilder (Parker Posey) aşk ve ilişkilere kuşkulu bir gözde bakmakta. Arkadaşı Audrey’nin “mükemmel evliliği”gibi düzgün bir ilişki için ne yapması gerektiğini düşünür durur. Annesinin ona her fırsatta yalnız olduğunu hatırlatması Nora’nın işini pek kolaylaştırmaz. Felaketle sonuçlanan rastgele bazı buluşmalar sonrasında Julien adında, hayata aşık, aklı bir karış havada bir Fransız ile tanışır. Bu denemenin de diğerleri gibi sonlanmaması için eski hatalarını tekrarlamamaya niyetli olan Nora, kendini Paris’te, eski alışkanlıklarından kopmaya calışırken buluverir. Kaçınılmaz olarak hayatına yeni bir düzen vermeden önce, ve en önemlisi aşkı bulmak için, Nora önce kendini bir değerlendirmeden geçirmelidir.

Little Tich et ses 'Big Boots' Mana koka stāsts Garden State La strada Sommer vorm Balkon Knallhart Human Nature Bend It Like Beckham Alles auf Zucker! 36 Fillette Monsoon Wedding Cléo de 5 à 7 Poseidon Monster Fire Once Were Warriors D.E.B.S. Transamerica The Horse Whisperer À ma soeur!

Parker Posey Drea de Matteo Tim Guinee Gena Rowlands Melvil Poupaud Justin Theroux Peter Bogdanovich Roy Thinnes Michael Panes Philip Pavel Dana Ivey Josh Hamilton Caitlin Keats Russell Steinberg Santo Fazio Michael Kelly James McCaffrey Phyllis Somerville Laurent Pons Bernadette Lafont Thierry Hancisse Yarol Poupaud Patrick Cronen