CinPic
Ana Sayfa chat film
Kod Adi K.O.Z.(2015)
Kod Adi K.O.Z.

Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor

Vizyon : 2015-02-13

Sure : 108 dk

Puan : 1.9

İzleme Yerleri:

Film, yargı ve polis teşkilatlarındaki yapılanmaları, MİT’ten basına yansıyanları, istihbarat şefinin ifade vermek için çağrılmasını, Gezi olaylarını, 17 ve 25 Aralık operasyonlarının hedeflerini; yani kısacası Türk siyasi tarihinin yakın geçmişte yaşadığı ve halen içinde bulunduğu siyasal ve toplumsal süreçleri işliyor. Ülkenin yakın tarihinde yaşanan olaylara, henüz dumanı üzerindeyken yaklaşmayı hedefleyen Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor, içeriğindeki gündem maddeleriyle de adından söz ettirecek gibi görünüyor. Yapımcı Uğur Yalçınkaya’nın ifadesine göre ise film; “devlet düşmanlarının iç yüzünün ortaya çıkarmayı amaçlıyor”. Filmin yönetmenliğini Celal Çimen üstlenirken, kadroda Orhan Kılıç, Hazım Körmükçü, Tolga Karel, Cem Kurtoğlu, Remzi Evren ve Hakan Ural gibi önemli isimler yer alıyor.

Mahsusa 100 Yıllık Mühür A History of Violence 2001: A Space Odyssey Twelve Monkeys Absolute Power Paradise Now Memento Miami Vice Anatomy of a Murder Beverly Hills Cop II Lock, Stock and Two Smoking Barrels Léon: The Professional Taxi Driver Snatch Trois couleurs : Blanc Trois couleurs : Rouge Scarface The Big Lebowski Match Point O Brother, Where Art Thou?

Cem Kurtoğlu Hakan Ural Hazım Körmükçü Tolga Karel İskender Bağcılar Turgay Tanülkü Mehmet Çepiç Yılmaz Gruda Nezih Tuncay Remzi Evren Ferhat Yılmaz Yeşim Alıç Tayfun Sav Doğu Aytun Murat Onuk Emre Kentmenoğlu Alper Atak Kahraman Sivri Engin Yüksel Erol Alpsoykan Mert Karabulut Buket Kurtez Onursal Yıldırım Meriç Özkaya Ziver Çiftçi Murat Balcı