CinPic
Ana Sayfa chat film
Europa Report(2013)
Europa Report

Jupiter Macerası

Vizyon : 2013-06-27

Sure : 90 dk

Puan : 6.274

İzleme Yerleri:

Europa Report

Europa Report

Film, dünya dışında hayatlar aramak için Jüpiter’in Europa uydusuna giden 6 astronotun başına gelenleri anlatıyor. Elbette teknik aksaklıklar ekibin yakasını bırakmıyor ve Dünya’yla bağlantıları kopuyor. Dahası, maalesef aradıklarını da buluyorlar: Europa’nın buzlarla kaplı zemininin altında “bir şeyler” olduğu ortaya çıkıyor ama müjdeli bir haber değil bu. Europa Report’un uzay keşifleri konusunda 2001 ve Moon gibi gerçekçi bir yaklaşım sergilediği söyleniyor. Film artık klişeleşmeye başlayan “bulunmuş görüntü” tarzını benimsemiyor ama her şey bir belgesel gibi, açık form tekniğiyle çekilmiş.

Hombre Y Tierra The Dark Tapes Red Planet The Aftermath: A 2012 Story Spazio 1999 Explorers A Body Appeared At The Lake Today Highland Tower The Wild Blue Yonder The Lost Footage of Michael Myers Escape from the Planet of the Apes Mystery Science Theater 3000: The Movie Desconocido Dashcam Home Cadence วันหมาหอนที่ค่ายลูกเสือ The Abyss Im Staub der Sterne

Anamaria Marinca Michael Nyqvist Sharlto Copley Daniel Wu Karolina Wydra Christian Camargo Embeth Davidtz Dan Fogler Isiah Whitlock Jr.