CinPic
Ana Sayfa chat film
Firebreather(2010)
Firebreather

Firebreather (Ejder Çocuk)

Vizyon : 2010-11-24

Sure : 70 dk

Puan : 7.405

İzleme Yerleri:

Firebreather

Firebreather, epikalı çizgi roman serisine dayanan, CGI animasyonlu, TV için yapılmış bir film. Duncan gibi genç olmak kolay değil. Annesi, ödevine daha fazla dikkat etmesini istiyor; babası ise Kaiju olarak bilinen 120 fit uzunluğunda bir canavarın, Tüm Canavarlar'ın bir sonraki kral olmasını istiyor. Duncan, bu dünyalar çarpıştığında, ailesini ve arkadaşlarını dev bir canavardan koparmak için, insani zekalarını ve Kaiju güçlerini - süper güç, çeviklik ve ateş nefes alma yeteneği dahil - kullanmalıdır.

Firestarter Detroit Ring of the Nibelungs Hellboy II: The Golden Army Hardware Popeye Superman III Astérix & Obélix contre César メトロポリス 觀世音與海龍王 Batman and Superman: Battle of the Super Sons Joker: Folie à Deux Astérix chez les Bretons Asterix in Amerika Les 12 travaux d'Astérix The Crow: Salvation The Nightmare Before Christmas Daredevil The Crow Werner - Volles Rooäää!!!

Dana Delany Jesse Head Dante Basco Grey DeLisle Reed Diamond Josh Keaton Kevin Michael Richardson Nicole Sullivan Tia Texada Gary Anthony Williams Amy Davidson