CinPic
Ana Sayfa chat film
Guess Who(2005)
Guess Who

Bak Kim Gelmiş

Vizyon : 2005-03-25

Sure : 105 dk

Puan : 5.976

İzleme Yerleri:Disney Plus

Guess Who

Yıl dönümlerinde birbirlerine verdikleri yemini yenilemeye karar veren Percy ve Marilyn'i, kızları Theresa erkek arkadaşı Simon ile birlikte ziyaret eder. Bu yeminden tamamen habersiz olan gençler, ziyaretleri sırasında nişanlandıklarını söylemeyi planlamışlardır. Jones ailesi siyahtır ve Theresa onlara Simon'ın beyaz olduğunu söylememiştir. Bu durum Percy'nin Simon hakkında endişelenmesine ve kendisi ile ilgili minik bir araştırma yapmasa sebep olur. Simon'ın yakın zamanda işini kaybettiğini ve bunu Theresa'dan sakladığını öğrenir. Endişeler, Theresa ve Simon'ın tartışmasına ve Marilyn ile Percy'nin fikir ayrılığına neden olur.

The Flintstones Die große Liebe The Magnificent Ambersons The Philadelphia Story Trouble in Paradise Berlin is in Germany Domicile conjugal Belle de jour Pink Flamingos Meet the Fockers Manhattan The Piano Secret Beyond the Door... Grease Notes on a Scandal Ein Lied von Liebe und Tod - Gloomy Sunday 빈집 Monster's Ball Vom Suchen und Finden der Liebe Alles auf Zucker!

Bernie Mac Ashton Kutcher Zoe Saldaña Judith Scott Hal Williams Kellee Stewart Jessica Cauffiel Robert Curtis Brown RonReaco Lee Paula Newsome Niecy Nash-Betts Sherri Shepherd Phil Reeves Nicole Sullivan JoNell Kennedy Kimberly Scott Denise Dowse Richard Lawson J. Kenneth Campbell Mike Epps David Krumholtz Alex Morris Robert Hoffman Nadine Ellis