CinPic
Ana Sayfa chat film
Le fate ignoranti(2001)
Le fate ignoranti

Cahil Periler

Vizyon : 2001-03-16

Sure : 106 dk

Puan : 7.331

İzleme Yerleri:Disney Plus

Le fate ignoranti

Antonia ve Massimo, Roma yakınlarındaki bir sayfiyede normal bir hayat süren, 10 yılı aşkın süredir evli bir çifttir. Massimo'nun bir araba kazası sonucu ölmesi, Antonia için herşeyi bir anda değiştirir. Ölen eşi, çok sayıda anı ve bir de şüphe bırakmıştır arkasında: Acaba Massimo, evli kaldıkları süre içinde bir başka kadınla da ilişkiye girmiş midir? İşte bu merakla bir araştırmaya başlar Antonia. Araştırmanın sonuçları, hayal edebileceğinin de ötesinde sürprizlere gebedir.

நவரசா Un varón Sa Paraiso ni Efren The Visitor Threesome Hair Far from Heaven Der alte Affe Angst Hotel Paradijs For Min Brors Skyld Chaplin When a Man Loves a Woman 飲食男女 La Reine Margot The Basketball Diaries In America Hold On Los novios de mi madre What Ever Happened to Baby Jane?

Margherita Buy Stefano Accorsi Serra Yılmaz Gabriel Garko Erika Blanc Andrea Renzi Koray Candemir Lucrezia Valia Filippo Nigro Ivan Bacchi Maurizio Romoli Carmine Recano Luca Calvani Barbara Folchitto Giorgio Gobbi Rosaria De Cicco Susanna Forgione