CinPic
Ana Sayfa chat film
Moglie e marito(2017)
Moglie e marito

Karı & Koca

Vizyon : 2017-04-13

Sure : 100 dk

Puan : 6.645

İzleme Yerleri:

Moglie e marito

Sofia yükseliş içinde olan hırslı bir televizyon sunucusudur. Andrea ise insan beyni üzerine yaptığı araştırmalarını ileri götüren hünerli bir beyin cerrahıdır.10 yıldan beri evli olan, bir zamanların güzel çifti artık boşanmayı düşünmektedirler. Andrea'nın bilimsel bir deneyi sonucu; kendilerini aniden biri diğerinin vücudu içinde bulurlar.Artık Andrea Sofia, Sofia ise Andrea'dır. O andan itibaren her biri diğerinin varoluşunu ve gündelik yaşamını kabul edip yaşamaktan başka seçim şansları olmayacaktır.

Big เลิฟอะรูมิไลค์ รักอะไรไม่รู้ Dream a Little Dream மீன் குழம்பும் மண் பானையும் Switched The Hot Chick All of Me Freaky Friday The Swap Freaky Friday Living Your Life A Christmas Switch Vice Versa 내안의 그놈 Eine wie keiner 仮面ライダーガッチャード どうする!?宝太郎とりんねがいれかわっちゃった!! Like Father Like Son All Screwed Up 18 Again!

Pierfrancesco Favino Kasia Smutniak Valerio Aprea Marta Gastini Andrea Bruschi Gaetano Bruno Paola Calliari Flavio Furno Francesca Agostini Giselda Volodi Luigi Diberti Gabriele Falsetta