CinPic
Ana Sayfa chat film
Mighty Joe Young(1949)
Mighty Joe Young

Koca Bebek Joe

Vizyon : 1949-07-27

Sure : 94 dk

Puan : 6.333

İzleme Yerleri:

Mighty Joe Young

Jill Young, küçüklüğünden beri birlikte olduğu goril arkadaşı Joe ile Afrika'da mutlu bir yaşam sürmektedir. Ta ki eğlence dünyasının ünlü ismi Max O'Hara, yeni açtığı gece kulübünde aslanlara ve egzotik unsurlara yer verebilmek amacıyla Afrika'ya gelene kadar. Max O'Hara, Jill'e goriliyle birlikte Amerika'ya gelmesi ve gösteriler yapması için bir anlaşma teklif eder. O'Hara'nın vaadlerinden ve bahsettiği ışıltılı yaşamdan etkilenen Jill, Amerika'ya gelmeyi kabul eder. Ancak işler hiç de Jill'in zannettiği kadar kolay olmayacaktır.

Jungle Bride The Lion of Africa Une femme en Afrique The Grass Is Singing Doctor Bello Khumba WWE SummerSlam 1988 Liyoki The Savage Girl El Limpiabotas WWE Royal Rumble 2013 Congo Crossing Tough Enough Scorticateli vivi WWE Elimination Chamber 2010 Song of Freedom Baara Jungle Goddess WWE Elimination Chamber 2013 Bon voyage, Dimitri !

Terry Moore Ben Johnson Robert Armstrong Frank McHugh Douglas Fowley Denis Greene Paul Guilfoyle Nestor Paiva Regis Toomey Lora Lee Michel James Flavin Mary Field Ellen Corby Bess Flowers Iris Adrian Jack Pennick Joyce Compton Byron Foulger Addison Richards Henry Kulky Dwayne Hickman Richard Farnsworth Charles Lane Kermit Maynard Irene Ryan William Schallert Fay Wray Harry Strang William 'Wee Willie' Davis Archie Twitchell Jacqueline Dalya Sammy Menacker Herschel Graham Madame Sul-Te-Wan