CinPic
Ana Sayfa chat film
My Left Foot: The Story of Christy Brown(1989)
My Left Foot: The Story of Christy Brown

Sol Ayağım

Vizyon : 1989-04-07

Sure : 103 dk

Puan : 7.527

İzleme Yerleri:

My Left Foot: The Story of Christy Brown

Beyin felçli olarak doğan Christy Brown, hastalığı nedeniyle hareketlerini kontrol edemez ve tekerlekli sandalyeye mahkum bir yaşam sürer. Ancak çocukluğunda, sol ayağının felçten etkilenmediğinin farkına varması hayatını değiştirecektir. Christy sol ayağını kendine verilmiş bir şans olarak görür ve azmin de yardımıyla hastalığının etkilerini yenmeye çalışır. Bu çalışmanın sonucunda ise sakat vücudunun içinde gizli olan zeka ve yazma yeteneği ortaya çıkacaktır.

人間失格 太宰治と3人の女たち 장사리: 잊혀진 영웅들 Adrienne Anathema Arienette Inferno Waheeda A Flashback. Norbourg Switched Before Birth Ordinary People La Bamba The Other Side of Heaven The Miracle Worker The Professor and the Madman Matar a Pinochet Freedom Fighter Boomerang! The Stalking of Laurie Show The Grim Sleeper The Spirit of St. Louis Sink the Bismarck!

Daniel Day-Lewis Brenda Fricker Kirsten Sheridan Eanna MacLiam Cyril Cusack Phelim Drew Ruth McCabe Fiona Shaw Ray McAnally Pat Laffan Hugh O'Conor Tom Hickey Julie Hale Adrian Dunbar Conor Lambert Jer O'Leary