CinPic
Ana Sayfa chat film
సీతమ్మ వాకిట్లో సిరిమల్లె చెట్టు(2013)
సీతమ్మ వాకిట్లో సిరిమల్లె చెట్టు

Sita'nın Evinde Yasemenin Dalı / Seethamma Vakitlo Sirimalle Chettu

Vizyon : 2013-01-11

Sure : 159 dk

Puan : 6.615

İzleme Yerleri:

సీతమ్మ వాకిట్లో సిరిమల్లె చెట్టు

İyi yazılmış bir hikaye, iki oğlu Peddu ve Chinnu olan saygın ve iyi kalpli bir adamın hikayesi. Her iki kardeş de karakter olarak çok farklı. Peddu açık sözlü, inatçı, çabuk huyludur ve hayatta yolunu bulacağına inanır. Chinnu, hayatta büyük ikramiyeyi vuracağından emin olan büyüleyici bir sokak çocuğudur. İkisi de işsiz ve sürekli sorunları var.

踊子 Wilbur begår selvmord East of Eden ഓപ്പോൾ The Darjeeling Limited Salvador (Puig Antich) Memoirs of a Geisha Mar adentro Agnes und seine Brüder Les Sœurs fâchées Escape to Witch Mountain Fred Claus My Sister's Keeper Her Sister's Keeper Saint-Jacques… La Mecque Dancing at Lughnasa The Skeleton Twins Silvester Home Run Look Who's Talking Now!

Venkatesh Mahesh Babu Prakash Raj Anjali Samantha Ruth Prabhu Rao Ramesh Jayasudha Rohini Hattangadi Rama Prabha Abhinaya Kota Srinivasa Rao Ahuti Prasad Tanikella Bharani Ravi Babu Murali Mohan Rajitha Kalpika Ganesh Tejaswi Madivada Venu Madhav Praveen Srinivasa Reddy Prabhas Sreenu Satyadev Kancharana Raja Ravindra Dhanya Balakrishna Prudhviraj Daksha Nagarkar Anand Ramaraju S. V. Ranga Rao