CinPic
Ana Sayfa chat film
Simon(2004)
Simon

Simon

Vizyon : 2004-09-30

Sure : 102 dk

Puan : 7.4

İzleme Yerleri:

Simon

Hayatı umursamayan Simon, Camiel adındaki bir eşcinsele arabasıyla çarpar ve Camiel'in yavaşça grubun içine dahil edilmesiyle Tayland'a gidilir. Orada olmaması gereken garip bir olay olur ve sonrasında görüşmeyi bırakırlar. Fakat hayatın çarkları dönmeye devam etmektedir. 14 sene sonra, Camiel'e kansere yakalanmış bir adam neredeyse arabasıyla çarpmak üzeredir * Pek de çekici gelmeyen başlangıcı atlatılırsa ilerleyen dakikalar sizi de olayı sorgulayan bir konuma oturtuyor. Ölüm gibi bir konuyu çok dramatize etmeden yer yer oldukça güzel esprilerle ele alıyor.

Budo Follow That Bird The Sum of Us Zandalee Scooby-Doo! Shaggy's Showdown Rendez-vous Hard Pill Дачники Closets A Legacy of Whining Zamiana Le Clan Partner(s) Mum's List Killer Drag Queens on Dope Mr. Right When We Meet Again Boys in the Trees 7ème ciel Frontière(s)

Cees Geel Marcel Hensema Rifka Lodeizen Eddy Kariti Nadja Hüpscher Eva Duijvestein Dirk Zeelenberg Johnny de Mol Femke Lakerveld Natasja Loturco Araba Walton Medi Broekman Dennis Rudge Esmarel Gasman Jeroen Willems Aaron Wan