CinPic
Ana Sayfa chat film
Sparks 2048(2024)
Sparks 2048

Sparks 2048

Vizyon : 2024-06-03

Sure : 10 dk

Puan : 0

İzleme Yerleri:

Sparks 2048

Her dönem öğrencilerin notlarını öğrenmeleri için bir anket doldurmaları gereklidir. Bunun yerine bir VR oyunu tasarlanır fakat bu farklı sorunları doğurur.

Üniversite öğrencisi MERİÇ hoşlandığı arkadaşı SUDE’yi stresli görür. Öğrenciler her dönem notlarını öğrenmek için bir anket doldururlar. Bu anket öğrencilerin anketi tamamlarken eğlenmeleri için tasarlanan bir sanal gerçeklik oyunudur. Oyun, oyuncu ve onların bireysel deneyimlerine bağlı olarak şekillenir. Bu yüzden oyunda gerçek hayatta gördüğümüz karakterle oyunda da karşılaşırız. MERİÇ, oyun başladığında, eğlenceli rehberi 1.SORU (Anketini tamamlamasına yardımcı olan bir robot) ile karşılaşır. SPARKS KORSANI ve ÇIRAĞI, 1.SORU'yu yakalamaya ve MERİÇ'i oyunda sıkışıp kalmasını sağlamaya çalışan kötülerdir. MERİÇ, en sevdiği şey için savaşmalı, tüm soruları tamamlamalı ve kaderini yerine getirmelidir.

White Space Station Doctor Who: The Daleks in Colour Twin Souls of Destiny Phantom Vile 21 Left-brained Larry & Right-brained Rachel Moon Maidens Thor The Tale of Despereaux Horrorstör The Princess Knight Bell, Book and Candle Mystery Science Theater 3000: The Movie The Handmaid's Tale Scene Recreation: All That Remains Além das Pipas Unknown Spectre Blue Fire バトル・ロワイアル 1,426

Yiğit Altar Batuk