CinPic
Ana Sayfa chat film
サマーウォーズ(2009)
サマーウォーズ

Summer Wars

Vizyon : 2009-08-01

Sure : 114 dk

Puan : 7.472

İzleme Yerleri:

サマーウォーズ

Yaz Savaşları neredeyse dünyadaki tüm insanların, zamanlarının çoğunu internette, Oz adındaki bir sanal ortamda tükettiği bir gelecekte geçiyor. Matematik dehası lise öğrencisi Kenji Koiso ise, yaz aylarında Oz sisteminin yarı zamanlı programlayıcılarından biri olarak çalışıyor. Ta ki, rüyalarının kızı Natsuki onu 90 yaşına basacak olan büyük annesinin doğum günü için ailesinin yanına davet edene kadar. Kenji daveti kabul edince, bir yandan Natsuki’nin 27 kişilik ailesi ve yaşlı büyük annesiyle tanışırken bir yandan da bu kutlamada üzerine düşen görevi öğreniyor: Natsuki’nin nişanlısıymış gibi yapmak.

Cube 2: Hypercube WarGames ワンピース エピソードオブ東の海[イーストブルー] ~ルフィと4人の仲間の大冒険~ 劇場版 きんいろモザイク Thank you!! Sausage Party The iMom GHOST IN THE SHELL Renaissance Stealth クレしんパラダイス! メイド・イン・埼玉 Flight of the Navigator The Lawnmower Man JOKER マージナル・シティ ナイン <オリジナル版> のどか森の動物大作戦 アレイの鏡 Way to the Virgin Space 劇場版ポケットモンスター ベストウイッシュ 神速のゲノセクト ミュウツー覚醒 Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo Beavis and Butt-Head Do America Rencontre(s)

神木隆之介 Nanami Sakuraba 谷村美月 Sumiko Fuji Ayumu Saito Takahiro Yokokawa Kiyomi Tanigawa Mutsumi Sasaki 信澤三惠子 桐本拓哉 玉川紗己子 永井一郎 小林隆 清水優 Kaori Yamagata Tagame Tamura 中村正 田中要次 Mitsutaka Itakura 金沢映子 Chigusa Takaku 仲里依紗 Naoto Adachi Yuki Imai 諸星すみれ