CinPic
Ana Sayfa chat film
Tammy(2014)
Tammy

Tammy

Vizyon : 2014-07-02

Sure : 97 dk

Puan : 5.3

İzleme Yerleri:

Tammy

Bir hamburgerci çalışanı olan Tammy için kötü bir gün daha da kötüleşiyor. Arabasını mahveder, işini kaybeder ve kocasının sadakatsiz olduğunu öğrenir. Tammy'nin yola çıkma zamanı geldi, ancak parası veya ulaşımı olmadığı için seçenekleri sınırlı. Tek seçeneği, arabası, parası ve Niagara Şelalesi'ni görmek için can atan, içkici büyükannesi Pearl ile bir yolculuğa çıkmaktır. Tammy'nin aklındaki kaçış bu değildi ama ihtiyacı olan şey bu olabilir.

The Incredibly True Adventure of Two Girls in Love High Life Remember the Night Uptown Saturday Night One Last Last Heist Collect Your Roadkill Fucking Åmål The Return of the Pink Panther 特務迷城 I quattro dell'Ave Maria Are We There Yet? Nothing to Lose Pastor's Kid Off the Beaten Path Obra 67 The Go-Getter Rat Race Grandma's Boy Kill Your Darlings Hoodwinked!

Melissa McCarthy Susan Sarandon Kathy Bates Mark Duplass Gary Cole Sandra Oh Allison Janney Dan Aykroyd Nat Faxon Toni Collette Sarah Baker Rich Williams Ben Falcone Steve Little Mark L. Young Mia Rose Frampton Keith Welborn Oscar Gale Justin Smith Zach Hanner Jason Vail Leon Lamar Larry Dorf Ricky Muse Barbara Weetman William Flaman Rey Hernandez Damon Jones Michelle Rivera Huckaby David Andrew Nash