CinPic
Ana Sayfa chat film
Terror Trap(2010)
Terror Trap

Boş Oda 3: Terör Tuzağı

Vizyon : 2010-09-22

Sure : 86 dk

Puan : 4.861

İzleme Yerleri:

Terror Trap

Issız bir kasabada arabası bozulan çift, bir grup acımasız adamın eline düşer.Haftasonu için şehir dışına çıkan Don ve Nancy'nin arabası gecenin bir yarısı Louisiana yakınlarındaki bir kasabada bozulur. Olay yerinden geçmekte olan şerif, genç çifti arabasına alarak yakındaki bir motele bırakır. Ancak çok geçmeden motel sahiplerinin adam kaçırıp işkence ederek öldüren bir çete olduğunu anlayan genç çift ölüm kalım savaşı verdikleri bir mücadele içine girerler.

Halloween 4: The Return of Michael Myers Halloween 5: The Revenge of Michael Myers Tesis For the Sake of Vicious Untraceable 8MM Los sin nombre Cut 死亡写真 Vacancy Tyler Perry's Divorce in the Black The Dry The Frighteners Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon Valentine Phantasm Urban Legends: Final Cut Halloween H20: 20 Years Later The Replacement Killers Where Do We Go?

David James Elliott Heather Marie Marsden Jeff Fahey Michael Madsen Andrew Sensenig Lacey Minchew Richard Zeringue Lawrence Turner Bill Martin Williams Clayton Hill