CinPic
Ana Sayfa chat film
The French Lieutenant's Woman(1981)
The French Lieutenant's Woman

Fransız Teğmenin Kadını

Vizyon : 1981-08-28

Sure : 124 dk

Puan : 6.4

İzleme Yerleri:

The French Lieutenant's Woman

On sekizinci yüzyıl Viktorya dönemi... Sarah, 'alt' sınıflardan gelme, sevdiği adamın peşinden gitmiş olduğu için toplum tarafından dışlanmış genç bir kadındır. Toplumun tamamen şekilden ibaret ahlak değerleri tarafından yargılanıp damgalanmış olan bu kadın, en ufak özgürlüklerden bile mahrum bırakıldığı, kıstırılmış bir hayat yaşamaktadır. Yine aynı şekilde, toplumun tamamen gösteriş budalası, samimiyetten uzak kurallarından sıkılmış ama bunu kendisine çok da itiraf etmek istemeyen Charles'la tanışan Sarah, çok da fazla konuşmaya gerek kalmadan aynı duyguları ve düşünceleri paylaştıklarını farkeder. Sarah'ın içinde bulunduğu 'düşük' sosyal sınıfa rağmen Charles, tam anlamıyla bir aristokrattır. Çok fazla ortak noktaları olan bu iki insanın bir arada olmalarını engelleyen belki de en önemli neden de budur. Tabi bir de Charles'ın, zengin bir tüccarın şımarık kızı ile olan nişan düzeyindeki ilişkisi.

Metropolis 9 Songs Apocalypse Now Eternal Sunshine of the Spotless Mind Walk the Line Million Dollar Baby Blade Runner Elementarteilchen Anatomy of a Murder Todo sobre mi madre Trois couleurs : Blanc Match Point All Quiet on the Western Front 卧虎藏龍 Lost in Translation La Boum Jackie Brown Wait with Me Wo willst du hin, Habibi?

Meryl Streep Jeremy Irons Hilton McRae Lynsey Baxter Emily Morgan Penelope Wilton Charlotte Mitchell Peter Vaughan Colin Jeavons Liz Smith Patience Collier John Barrett Leo McKern Arabella Weir Ben Forster Richard Griffiths David Warner Catherine Willmer Richard Hope Michael Elwyn Toni Palmer Doreen Mantle Alun Armstrong Gérard Falconetti