CinPic
Ana Sayfa chat film
The Librarian: The Curse of the Judas Chalice(2008)
The Librarian: The Curse of the Judas Chalice

Efsane Avcısı 3

Vizyon : 2008-10-25

Sure : 95 dk

Puan : 6.27

İzleme Yerleri:

The Librarian: The Curse of the Judas Chalice

Flynn Carsen (Noah Wyle, ER), Metropolitan Kütüphanesi'nde çalışan, müzede bulunan Excalibur Kılıcı ve Torino Kefeni gibi tarihi ve mistik nesneleri korumakla görevli sıradan bir kütüphanecidir. Onun tekdüze olan hayatı bir gün, Kral Solomon'un gizli hazinesinin yerini gösteren haritanın çalınması ile bir anda değişir. Carsen, haritanın peşinden gider ve Kazablanka'dan Kenya'ya kadar uzanan bir maceranın içine girer. Yolculuğu sırasında güzel arkeolog Emily'le tanışır ve ikili, haritanın peşinde mistik bir yolculuğa çıkarlar.

Dark Shadows Almighty Thor 僵尸翻生續集 ヴァッサロード Underworld: Awakening 阿修罗 Wir sind die Nacht The Little Vampire 3D Bei hai shuang xian xi to long Bloodstone: Subspecies II Bloodlust: Subspecies III Subspecies 4: Bloodstorm Wrath of the Titans Blood & Donuts Batman Fights Dracula Drakula Goes to R.P. 你好,吸血鬼小姐1 Monte Adrion Halo, Sis, Gan!

Noah Wyle Stana Katic Jane Curtin Bob Newhart Bruce Davison Dikran Tulaine Jason Douglas Beth Burvant Aimée Spring Fortier Earl Maddox Joe Knezevich David Born John Curran Connor Hill Todd Voltz Armando Leduc Stephen David Calhoun John Wilmot Ted Alderman Brandi Coleman Jonathan Frakes