CinPic
Ana Sayfa chat film
The Phantom of the Opera at the Royal Albert Hall(2011)
The Phantom of the Opera at the Royal Albert Hall

Operadaki Hayalet; Royal Albert Hall

Vizyon : 2011-09-27

Sure : 160 dk

Puan : 8.413

İzleme Yerleri:

The Phantom of the Opera at the Royal Albert Hall

Operadaki Hayalet'in film uyarlaması. Müzikalin yazarı Andrew Lloyd Webber ki bu müzikalde Fransız yazar Gaston Leroux'ın Le Fantôme de l'Opéra adlı romanını konu alır. 25. yıldönümünde Royal Albert Hall da gösterime girmiştir * hem tiyatroyu hem operayı sevdirir bu çekim adama. tüylerim diken diken izledim. kesinlikle bir şaheser bir başyapıt. herkes izlemeli. insanı içine alan bir doğası var * emek, çalışma, sanat... sanat... sanat... harika,muhteşem bir opera.

Labyrint srdce La Règle du jeu Aladdin Moulin Rouge! Finding Neverland Singin' in the Rain A Man for All Seasons Las aventuras de Enrique y Ana Deathwatch The Elephant Man Was nützt die Liebe in Gedanken Ein Freund von mir Va, vis et deviens Une vieille maîtresse Jack & Sarah Moonstruck Des enfants gâtés Je crois que je l'aime The Color Purple Dig!

Ramin Karimloo Sierra Boggess Hadley Fraser Nick Holder Daisy Maywood Gareth Snook Earl Carpenter Sergei Polunin Heather Jackson Andrew Lloyd Webber Michael Crawford Sarah Brightman Colm Wilkinson Anthony Warlow Peter Jöback John Owen-Jones Katie Hall Jeremy Secomb