CinPic
Ana Sayfa chat film
The Revenant(2015)
The Revenant

Diriliş

Vizyon : 2015-12-25

Sure : 157 dk

Puan : 7.532

İzleme Yerleri:Disney Plus,TV+

The Revenant

Kan döküldü. Hayat doğdu.

Hugh Glass kürkleri için hayvanları avlayan bir kuruluş için çalışan deneyimli bir tuzakçıdır. Fakat avlandıkları bölgelerde kendilerinden başka hem yerli Kızılderililer hem de Fransız birlikleri kol gezmektedir. Bir av ertesinde bir boz ayı tarafından ölümcül bir biçimde yaralanan Glass'ı, yavaşlamamak adına ekibi ölüme terk eder. Fakat bölgeyi herkesten iyi bilen avcı Glass hayata tutunur ve yavaş da olsa yaraları iyileşir. Zira yaşama tutunması için oldukça geçerli bir sebebi vardır.

人間の條件 第1部純愛篇/第2部激怒篇 A Londoni férfi Hannie Caulder Sous le soleil de Satan Lo straniero 四十七人の刺客 Verso L'Ignoto Under a Texas Moon Aktrisa Abduction of Innocence Pollyanna On Dangerous Ground Richard III Tim Totems 地久天長 The Troubles: A Dublin Story All End?

Leonardo DiCaprio Tom Hardy Domhnall Gleeson Will Poulter Forrest Goodluck Duane Howard Arthur RedCloud Melaw Nakehk'o Grace Dove Lukas Haas Paul Anderson Kristoffer Joner Joshua Burge Fabrice Adde Christopher Rosamond Robert Moloney Brendan Fletcher McCaleb Burnett Vincent Leclerc Stephane Legault Emmanuel Bilodeau Tom Guiry Scott Olynek Peter Strand Rumpel Timothy Lyle Kory Grim Adrian Glynn McMorran Alex Bisping Chris Ippolito Jeffrey Olynek Javier Botet Brad Carter Ray Chase Glenn Ennis Charles Fathy Mark Krysko Bruno Stephane Jay Tavare Michael Villar Jay Cardinal Villeneuve Del Zamora Duff Zayonce Tighe Gill