CinPic
Ana Sayfa chat film
This Is the End(2013)
This Is the End

Buraya Kadar

Vizyon : 2013-06-12

Sure : 106 dk

Puan : 6.221

İzleme Yerleri:Netflix

This Is the End

"Bu yılın açık ara en çılgın komedisi" - Owen Gleiberman, Entertainment Weekly

James Franco'nun evindeki partide Seth Rogen, Jay Baruchel ve diğer bir çok ünlü kıyamet günüyle karşı karşıya gelir. Ellerinde kısıtlı gıda kaynağı vardır ve dünya büyük bir kaosa sürüklenmektedir. Daha da kötüsü kaçınılmaz son yaklaştıkça herkesin içindeki hayvani hayatta kalma güdüsü daha çok açığa çıkacaktır! Filmin yönetmenliğini Seth Rogen ile birlikte daha önce kendisiyle Yeşil Yaban Arısı filminde beraber çalışmış olan ve ağırlıklı olarak komedi tarzında işler üreten Evan Goldberg üstleniyor. İlginç senaryolu ve bol kahkahalı filmin kadrosunda Seth Rogen'ın yanı sıra Jay Baruchel, James Franco, Emma Watson, Jason Segel ve Jonah Hill gibi yıldız isimler yer alıyor.

American Crude Dead Man on Campus Outside Providence La terrible bestia sangrienta Star Struck We All Die Alone Sicario: Day of the Soldado Bottoms Up Star Trek III: The Search for Spock Knockin' on Heaven's Door Der bewegte Mann Predator 2 Minority Report To Be or Not to Be Berlin is in Germany Muriel's Wedding About a Boy I Kina spiser de hunde King Kong Scoob!

James Franco Jonah Hill Seth Rogen Jay Baruchel Danny McBride Craig Robinson Michael Cera Emma Watson Mindy Kaling David Krumholtz Christopher Mintz-Plasse Rihanna Martin Starr Paul Rudd Channing Tatum Kevin Hart Aziz Ansari Samantha Ressler Douglas M. Griffin Lo Graham Carol Sutton Yohance Myles Richard Holden Brian Huskey Dallas West David Jensen Carey Jones Ricky Mabe Nick Carter Howie Dorough Brian Littrell AJ McLean Kevin Richardson Edward J. Clare Ashleigh Dejon Evan Goldberg Damian Gomez Steffie Grote Chi Muoi Lo Brittany Perry-Russell Met Salih Brandon Trost Jason Trost Syd Wilder Jason Segel