CinPic
Ana Sayfa chat film
Подземље(1995)
Подземље

Yeraltı

Vizyon : 1995-05-13

Sure : 170 dk

Puan : 7.747

İzleme Yerleri:

Подземље

Alman ordusunun bombardımanı altında kalan Belgrad’da komünist Marko’nun hedeflediği ortam fazlasıyla sağlanmıştır. Zekasını sinsiliğiyle birleştiren Marko, arkadaşı Blacky ve yoldaşlarını yeraltında bulunan bir mahzene silah üretmek için yerleştirir.Marko’nun söylediklerine göre savaş bitince herkes dışarıya çıkacak ve bir yeryüzü cennetiyle karşılaşacaktır. Zaman geçip de kaos sona erip barış ilan edildiğinde yer üstünde çok şey değişir. Ama yeraltında her şey aynı şekilde devam eder. Marko yeraltındakilere faşist yönetimin tüm acımasızlığıyla hükmünü sürdürdüğünü belirterek, yeraltında silah üreten yoldaşlarına yaşamın tüm karanlığıyla devam ettiğine inandırır.

WarHunt Klopka za generala Порох Njësiti guerril La stella di Andra e Tati Vir Zwartboek And Now for Something Completely Different The Longest Day Freud's Last Session Addicted Korespondent Bryan Dvostruki obruč Klíč Ostře sledované vlaky Nuit et Brouillard Airplane!

Miki Manojlović Lazar Ristovski Mirjana Joković Slavko Štimac Ernst Stötzner Srđan 'Žika' Todorović Mirjana Karanović Milena Pavlović Čučilović Danilo 'Bata' Stojković Borivoje Todorović Davor Dujmović Dr. Nele Karajlić Branislav Lečić Dragoslav 'Dragan' Nikolić Hark Bohm Petar Kralj Branko Cvejić Josif Tatić Albena Stavreva Rick Dano Emir Kusturica