CinPic
Ana Sayfa chat film
吸血鬼ハンターD ブラッドラスト(2000)
吸血鬼ハンターD ブラッドラスト

Vampir Avcısı D 2

Vizyon : 2000-08-25

Sure : 103 dk

Puan : 7.568

İzleme Yerleri:

吸血鬼ハンターD ブラッドラスト

Vampirlerin ve iblislerin yer yüzünde gezdiği, karanlık bir dünyada vampir bir babanın ve ölümlü bir annenin oğlu olan bir vampir, D kanını taşıdığı her iki ırkın korkusunu kazanmış bir vampir avcısıdır. Vampirlerin sahip olduğu zafiyetlere yalnızca belirli bir oranda sahip olan D, insanlar arasında yaşamaya çalışsa da toplumlarına kabul edilmemektedir. Yer yüzünde kalan son vampirlerden Meier Link, Charlotte Elbourne'u kaçırır. Charlotte'un babası D'yi kızını geri getirmesi için kiralar ve eğer vampire dönüşmüşse insancıl bir şekilde öldürmesini ister. Vampire Hunter D: Bloodlust, Hideyuki Kikuchi'nin "Demon Deathchase" isimli üçüncü Vampire Hunter D romanından uyarlanmıştır.

風の谷のナウシカ Léon: The Professional Charlie and the Chocolate Factory The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring The Lord of the Rings: The Two Towers The Lord of the Rings: The Return of the King もののけ姫 Dracula 卧虎藏龍 AKIRA The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe Mary Poppins Shaft The Green Mile The Wrong Trousers Terminator Salvation El barón Brakola Vampir The Chronicles of Narnia: Prince Caspian & The Voyage of the Dawn Treader Astonishing Tales of Terror: Rocktapussy!

沢海陽子 Pamela Adlon Wendee Lee Michael McShane Matt McKenzie John DiMaggio Alex Fernandez Dwight Schultz Jack Fletcher John Hostetter Mary Elizabeth McGlynn John DeMita Debi Derryberry